Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele PDL Reşiţa, Gheorghe Năsturel, s-a urcat BEAT la volan şi s-a izbit de un stâlp. Poliţiştii l-au lăsat pieton

Preşedintele PDL Reşiţa, Gheorghe Năsturel, s-a urcat BEAT la volan şi s-a izbit de un stâlp. Poliţiştii l-au lăsat pieton

Preşedintele PDL Reşiţa, Gheorghe Năsturel, s-a urcat BEAT la volan şi s-a izbit de un stâlp. Poliţiştii l-au lăsat pieton
de O.P.    |    19 Mai 2014   •   05:53

 Preşedintele organizaţiei locale a PDL Reşiţa, Gheorghe Năsturel, a provocat aseară un accident rutier. Năsturel, care este şi consilier local, era singur în autoturism cînd a pierdut controlul volanului la intrarea într-un pasaj din Reşiţa.

Bărbatul s-a rănit la cap după ce a intrat într-o bordură şi s-a izbit de un stîlp. Năsturel a rămas şi fără carnet de conducere după ce poliţiştii au descoperit că era baut bine.

Preşedintele PDL Reşiţa a ajuns la spital după ce a provocat un accident rutier într-un pasaj din oraş. Gheorghe Năsturel a avut noroc: s-a ales doar cu capul spart. Medicii l-au supus unor teste să vadă dacă rănile nu sînt mai grave.

Consilierul local a recunoscut în faţa poliţiştilor că a băut înainte să se urce la volan, de supărare că echipa locală de fotbal a pierdut un punct important în lupta pentru promovare.

Poliţiştii i-au descoperit lui Gheorghe Năsturel o alcoolemie de 0.98 în aerul expirat. Consilierul local a refuzat să-i fie cusută rana de la cap. Nu a vrut nici să fie vaccinat antitetanos.

Consilierul local s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi a rămas fără permis pentru trei luni.

×
Subiecte în articol: beat la volan
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close