Antena 3 CNN Actualitate Prietenul fetei de 14 ani aflată la a patra sarcină, condamnat pentru relaţii sexuale cu un minor

Prietenul fetei de 14 ani aflată la a patra sarcină, condamnat pentru relaţii sexuale cu un minor

Prietenul fetei de 14 ani aflată la a patra sarcină, condamnat pentru relaţii sexuale cu un minor
Sursa foto: Foto: crownheights.info
de M.Z.    |    08 Mar 2013   •   20:47

Prietenul fetei de 14 ani aflată la a patra sarcină - care a născut într-un spital din Vaslui la mijlocul acestei săptămâni - a fost condamnat la o lună de închisoare cu executare pentru relaţii sexuale cu un minor, tânărul de 19 ani fiind cercetat într-un alt dosar pentru aceeaşi infracţiune.

Condamnarea vasluianului de 19 ani este într-un dosar întocmit de poliţiştii din oraşul Murgeni în anul 2012, la sesizarea făcută de Spitalul de Urgenţă Bârlad, unde adolescenta a ajuns în urma pierderii uneia din cele patru sarcini, informează Mediafax.

"La începutul acestui an, poliţiştii din Murgeni au finalizat un alt dosar pe numele tânărului, pentru comiterea infracţiunii de relaţii sexuale cu un minor, mergându-se la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de trimitere în judecată. Legat de această ultimă sarcină, în urma căreia minora de 14 ani, de altfel, a şi născut, se aşteaptă sesizarea spitalului pentru demararea unei noi anchete", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Condamnat la o lună de închisoare cu executare, la care se adaugă o pedeapsă de şase luni pentru un furt comis în 2010, tânărul de 19 ani a făcut recurs la sentinţa dată de Judecătoria Bârlad, care va fi judecat pe 12 martie la Curtea de Apel Iaşi.

O minoră în vârstă de 14 ani, din Vaslui, care se află la a patra sarcină, a fost transferată joi, în stare gravă la o clinică din Iaşi, după ce a suferit complicaţii în urma unei naşteri premature la Spitalul de Urgenţă Bârlad.



×
Subiecte în articol: minora
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close