Antena 3 CNN Actualitate Prima ședință de guvern, amânată pentru miercuri. Executivul se va întâlni pentru o ordonanță de urgență

Prima ședință de guvern, amânată pentru miercuri. Executivul se va întâlni pentru o ordonanță de urgență

Prima ședință de guvern, amânată pentru miercuri. Executivul se va întâlni pentru o ordonanță de urgență
Sursa foto: Foto: gov.ro
05 Noi 2019   •   15:05

Update: Prima ședință de guvern a fost amânată pentru miercuri, la ora 12.00. Executivul se va întâlni pentru a emite o ordonanță de urgență privind comasarea numărului de ministere.

Știre inițială: Guvernul Orban se reunește în ședință și se pregăteşte să emită azi primul act administrativ. Este vorba de o ordonanţă de urgenţă pentru comasarea numărului de ministere.

O primă şedinţă de Guvern, informală, a avut loc aseară, imediat după depunerea jurământului la Palatul Cotroceni.

Iar preşedintele Klaus Iohannis a participat la discuţiile de la Palatul Victoria. De altfel, preşedintele României va participa alături de premierul Ludovic Orban la ceremoniile de predare-primire de la mai multe ministere.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va participa marți, 5 noiembrie a.c., la ceremoniile de preluare a mandatelor de ministru, care vor avea loc după următorul program:

•    Ora 11:00 - Ceremonia de preluare a mandatului de Ministru al Afacerilor Externe de către domnul Bogdan-Lucian Aurescu
•    Ora 11:45 - Ceremonia de preluare a mandatului de Ministru al Afacerilor Interne de către domnul Marcel Ion Vela
•    Ora 12:30 - Ceremonia de preluare a mandatului de Ministru al Apărării Naționale de către domnul Ionel Nicolae Ciucă
•    Ora 13:15 - Ceremonia de preluare a mandatului de Ministru al Justiției de către domnul Marian Cătălin Predoiu”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close