Antena 3 CNN Actualitate Val de ironii la invitaţia unei primării din Buzău privind numele străzilor dintr-o comună. Propunerile inedite ale şoferilor

Val de ironii la invitaţia unei primării din Buzău privind numele străzilor dintr-o comună. Propunerile inedite ale şoferilor

Primăria Pârscov din judeţul Buzău a cerut ajutorul localnicilor pentru realizarea nomenclatorului străzilor din comună. Iată cu ce propuneri au venit șoferii care s-au săturat de drumurile proaste.

Val de ironii la invitaţia unei primării din Buzău privind numele străzilor dintr-o comună. Propunerile inedite ale şoferilor
Sursa foto: Facebook Primăria Pârscov
de Claudia Popovici    |    08 Aug 2022   •   23:40

Mai exact, Primăria Pârscov a invitat localnicii să propună un nume semnificativ care să reflecte cât mai clar trăsătura principală a uliței pe care se află.

"Vă informăm că au fost demarate de-mersurile pentru actualizarea PUG-ului (Planul Urbanistic General) la nivelul întregii comune.

În paralel, se va realiza și nomenclatorul străzilor, în acest moment acesta fiind inexistent.

Vă invităm să participați în mod activ și dumneavoastră, propunând un nume pentru strada pe care locuiți.

Toate propunerile vor fi luate în considerare, primordial fiind acordul majorității cetățenilor ce locuiesc pe o stradă/uliță, ca și numele ales/propus (acesta trebuind să reflecte o trimitere cât mai clară în teren/denumiri deja generice – spre exemplu «Strada Gării»).

Vă rugăm ca, în comentariile dumneavoastră, să faceți referire strict la acest subiect (propunerea dumneavoastră pentru viitoarea denumire a străzii/uliței pe care locuiți), în acest fel reușindu-se o mai bună centralizare a ideilor ce vă aparțin”, transmite Primăria Pârscov, într-o postare pe Facebook.

Potrivit jurnaliștilor de la opiniabuzau.ro, rezultatul a fost unul neașteptat.

Mai exact, sătui de starea deplorabilă a drumurilor șoferii buzoieni au dat frâu liber creativității.

Printre numele vehiculate de oameni pentru viitoarele străzi se numără „Moartea Bucșelor”, „Spaima Telescoapelor” sau „Strada Nimănui”.

Astfel, șoferii au transmis un mesaj clar Primăriei că prioritatea ar trebui să fie asfaltarea străzilor şi nu denumirea acestora. 

×
Subiecte în articol: Primăria Pârscov nume strazi asfaltare Buzau
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close