Primarul Capitalei Gabriela Firea a recunoscut că a primit ameninţări după demiterea conducerii de la Circul Globus: “Nu-mi retrag decizia“

16 Ian 2017   •   13:05
Primarul Capitalei Gabriela Firea a recunoscut că a primit ameninţări după demiterea conducerii de la Circul Globus: “Nu-mi retrag decizia“ Foto: Facebook

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune că nu îşi retrage decizia de demitere a lui Victor Coman de la conducerea Circului Globus, deşi a fost ameninţată şi hărţuită de Coman şi de susţinători ai acestuia.

Firea a precizat că Victor Coman o persecută să îl pună din nou director, apreciind că acesta este “un caz patologic” şi precizând că va propune ca toţi managerii să dea un test psihologic înainte de a ocupa aceste funcţii.

“În privinţa faptului că la Circul de stat Bucureşti am demis managerul în urma incendiului în care au murit 11 animale şi puteau să moară şi oameni, nu îmi retrag decizia, în ciuda tuturor presiunilor şi ameninţărilor primite din partea domnului director şi a susţinătorilor săi. Nu reacţionez pozitiv atunci când sunt ameninţată, hărţuită, când primesc mesaje noaptea, atât de la director, cât şi de la susţinători. Nu a fost în stare să asigure condiţii minime decente pentru îngrijitori şi animale. Ce trebuie să se mai întâmple ca acel om să înţeleagă că nu mai poate continua. Nimeni nu s-a născut şi nu a moştenit acele funcţii de la familiile lor. Mă gandesc serios să fac plângere la poliţie pe baza hărţuirii la care am fost supusă”, a declarat, luni, Gabriela Firea.

Primarul a precizat că Victor Coman “nu a făcut nimic” ca să asigure un loc potrivit pentru acele animale.

Parteneri
x close