Primarul Onţanu a inaugurat în Sectorul 2 cel mai mare centru multifuncţional de servicii sociale, recreative şi de educaţie din ţară

de A.P.    |    11 Apr 2012   •   06:49
Primarul Onţanu a inaugurat în Sectorul 2 cel mai mare centru multifuncţional de servicii sociale, recreative şi de educaţie din ţară

Locuitorii sectorului 2 beneficiază începând de marţi, 10 aprilie, de serviciile celui mai mare şi modern complex multifuncţional de educaţie şi activităţi recreative din ţară. Centrul „Sf. Pantelimon”, situat vis-a-vis de Spitalul de Urgenţă Pantelimon, a fost inaugurat în prezenţa primarului Neculai Onţanu, ca parte a programelor sociale derulate de Primăria Sectorului 2.

Centrul „Sf. Pantelimon” are o utilitate deosebită pentru locuitorii sectorului 2, el adresându-se prin facilităţile oferite atât copiilor şi elevilor, cât şi populaţiei active şi pensionarilor.

Centrul se întinde pe o suprafaţă de teren de 14.000 de m.p. şi este alcătuit din două imobile şi grădini interioare, care oferă un spaţiu deosebit pentru desfăşurarea de activităţi sociale, de recreere sau educative dintre cele mai diverse.

Complexul este dotat cu laboratoare de informatică, laborator de fonetică şi laborator de limbi străine, sală de relaxare şi jocuri de societate. Pentru cei care vor să se facă mişcare, Complexul pune la dispoziţe o sală de fizioterapie, o sală kinetoterapie, o sală de dans, una de aerobic şi una dotată cu aparatură specială de fitness. De asemenea, complexul găzduieşte Centrul de zi de tip after-school, care funcţionează în trei săli dedicate, Centrul Administratorilor asociaţiilor de locatari, Clubul Profesorilor, Clubul Şcolarului şi Centrul de Voluntariat al Sectorului 2.

Parteneri
x close