Antena 3 CNN Actualitate Primarul reales al Jilavei rămâne după gratii. Va depune jurământul păzit de gardieni

Primarul reales al Jilavei rămâne după gratii. Va depune jurământul păzit de gardieni

Primarul reales al Jilavei rămâne după gratii. Va depune jurământul păzit de gardieni
Sursa foto: Foto: puppetgov.com
18 Iun 2012   •   21:46

Primarul din Jilava reales de după gratii mai are de aşteptat până să ocupe, la propriu, fotoliul de edil al localităţii. Judecătorii de la Curtea Supremă i-au respins, luni, cererea de eliberare sub control judiciar. Marţi, atent păzit de gardieni,  va depune însă jurâmântul de preluare a funcţiei. Povestea s-ar putea repeta şi în cazul altui primar arestat, cel din Măgurele.

Jurnaliştilor nu le-a răspuns. În faţa Instanţei însă, Adrian Mladin a militat pentru eliberarea lui şi a pledat nevinovat. La fel a pledat şi Apostol Muşat, fostul edil din Snagov.

În timp ce îşi susţinea nevinovăţia, emoţiile l-au copleşit pe fostul primar al Snagovului, care a izbucnit în lacrimi în faţa magistraţilor.

Nici pledoariile avocaţilor, nici cele ale inculpaţilor nu au înduplecat completul de judecată, iar cei doi vor rămâne după gratii. Adrian Mladin, proaspăt realesul primar al Jilavei, nu se va bucura prea curând de noul mandat.

Locuitorii din Jilava sunt în continuare alături de fostul şi actualul lor primar.

Adrian Mladin va deveni, oficial, primarul Jilavei, duminică la ora 10. El va depune, sub pază strictă, jurământul în faţa Consiliului Local, după care se va întoarce în spatele gratiilor.




×
Subiecte în articol: primari Jilava Snagov
Parteneri
ÎPS Teodosie trimis în judecată de DNA
x close