Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu Remus Truică luat de polițiști de acasă după condamnarea la 7 ani de închisoare

Primele imagini cu Remus Truică luat de polițiști de acasă după condamnarea la 7 ani de închisoare

Omul de afaceri Remus Truică a fost ridicat, joi seară, de polițiști de la domeniul său din Snagov după ce judecătorii au dat verdictul în dosarul Ferma Băneasa.

Primele imagini cu Remus Truică luat de polițiști de acasă după condamnarea la 7 ani de închisoare
de Gabriel Dano    |    17 Dec 2020   •   22:10

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, condamnat la 7 ani închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență, spălare de bani și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Conform unor surse judiciare, este vorba de omul de afaceri Remus Truică. Acesta urmează să fie dus la sediul Poliției pentru îndeplinirea tuturor formalităților.

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat joi verdictul în dosarul retrocedării fermei Băneasa. Astfel, Remus Truică a fost condamnat la 7 ani de închisoare.

„Contopeşte pedepsele aplicate inculpatului Truică Remus prin prezenta decizie în pedeapsa cea mai grea de 6 ani închisoare, pe care o sporește cu 1 an închisoare, urmând ca acesta să execute în final pedeapsa de 7 ani închisoare”, se arată în decizia de joi a ICCJ.

Alături de acesta, în dosarul care vizează retrocedarea Pădurii Snagov şi a Fermei Regală Băneasa, au mai fost condamnați oamenii de afaceri Benjamin Steinmetz și Tal Silberstein la câte 5 ani de închisoare, iar prințul Paul a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

"Acesta este prețul atunci cand respecti toate regulile și nu te îndoi către ceea ce ți se cere... Din păcate, reparațiile ce survin peste mulți ani, pot repara doar partial latura morală", a declarat, Remus Truică, în exclusivitate pentru Antena 3.

Mihai Gâdea a difuzat, joi seară, la "Sinteza Zilei" imaginile cu momentul în care Remus Truică este escortat de polițiștii veniți la domeniul său din Snagov:

×
Subiecte în articol: remus truica
Parteneri
Mamă dispărută cu fiica după crima misterioasă din Bucureşti
x close