Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu evadarea afaceristului care a înșelat zeci de clienți cu mobilierul pe comandă

Primele imagini cu evadarea afaceristului care a înșelat zeci de clienți cu mobilierul pe comandă

Au apărut primele imagini cu evadarea afaceristului care a înșelat zeci de cetățeni români și moldoveni cu mobilă, în valoare de 10 milioane de lei.

de Ioana Mircea    |    08 Apr 2023   •   09:06

Fondatorul companiei Bismobil Kitchen și-a rupt brățara electronică și a fugit de sub nasul judecătorilor, chiar înainte să fie plasat în arest preventiv.

Camerele de supraveghere de pe o stradă au surprins momentul în care Mihail Șaran își scotea brățara de monitorizare de la gleznă. Mai apoi, acesta și-a aruncat haina în care era îmbrăcat, pentru a nu fi recunoscut și apoi a evadat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit procuraturii de la Chișinău, acesta urma să revină în arest preventiv, după ce anterior, Curtea de Apel Chișinău a admis recursul avocaților și l-a plasat în arest la domiciliu.

Citește și: Evadare ca în filme a patronulului Bismobil Kitchen, care a țepuit românii cu mobila de bucătărie! Cum a fugit Mihail Șaran după ședința de judecată din Chișinău

Fondatorul Bismobil Kitchen este cercetat pentru escrocherie. Bărbatul lua bani în avans de la clienți însă nu mai furniza mobilierul comandat.

Sute de români ar fi fost păgubiți, iar prejudiciul estimat în România se ridică la 4 milioane de lei.
 

×
Subiecte în articol: mobilier comanda escrocherie evadare
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close