Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu presupușii criminali ai omului de afaceri sibian Adrian Kreiner

Primele imagini cu presupușii criminali ai omului de afaceri sibian Adrian Kreiner

Operațiune de amploare pentru prinderea celor trei criminali ai milionarului sibian Adrian Kreiner, vecin cu președintele Klaus Iohannis. Anchetatorii au obținut probe cheie care ar putea duce la soluționarea acestui caz.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Noi 2023   •   17:14

Poliția are un cerc de suspecți și încearcă să afle dacă bărbații care au fost filmați la scurt timp după crimă, plimbându-se prin oraș, sunt cei trei indivizi care l-ar fi luat dintr-o casă părăsită pe afaceristul sibian pe care aveau să îl ucidă în bătaie, pentru a-i fura din vilă ceasuri de 1.000.000 euro.

Filmarea a fost surprinsă la ora 03.30, în cartierul Vasile Aaron, de o cameră de luat vederi amplasată în balconul unui apartament

Pe imagini se vede cum cei trei indivizi se plimbă nestingheriți, cu cagule pe față, pe strada Negoveanu din Sibiu, la 25 de minute după jaf. 

Indivizii nu păreau să se grăbească, mergeau liniștiți, iar unul dintre ei avea un rucsac în spate. Surse din anchetă susțin că din cartierul Vasile Aron, unde au fost surprinși de camere, cei trei s-ar fi îndreptat spre ieșirea din Sibiu, spre Șelimbăr, având intenția să părăsească orașul.

La o săptămână de când Adrian Kreiner a fost bătut și jefuit în propria locuință, cei trei sunt căutați în continuare de peste 50 de polițiști, care sunt implicați în rezolvarea acestui caz.

Citeşte şi: Apropiații omului de afaceri ucis în Sibiu, jefuiţi în acelaşi mod, anul trecut

Potrivit procurorilor, există un cerc de suspecți, însă atacatorii sunt încă liberi. În acest moment apropiații lui Adrian Kreiner așteaptă ca hoții să fie prinși și să răspundă la o serie de întrebări importante. În primul rând dacă au acționat pe cont propriu sau dacă au fost plătiți de cineva să-l ucidă pe Adrian Kreiner.

La cum arată până în acest moment datele din anchetă, e posibil ca aceasta să fi fost principala misiune a agresorilor și anume să-l elimine pe omul de afaceri.

Dacă era vorba doar despre furt, ar fi putut să-l lase în viață, mai ales că din locuința omului de afaceri, hoții au furat doar ceasuri, fără să se atingă de bani sau de alte bunuri de valoare.

Ce s-ar fi întâmplat în noaptea crimei 

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Antena 3 CNN că agresorii i-ar fi acoperit fața Adrian Kreiner cu o pernă și i-ar fi legat mâinile. Ulterior, milionarul ar fi fost bătut cu cruzime și, în cele din urmă, asfixiat cu un covor. Fără aer, victima a intrat în stop cardiorespirator. 

De fapt, pe certificatul de deces al omului de afaceri, legiștii au scris că asfixia a fost cauza morții. Adrian Kreiner a murit, marți seara, la Spitalul Județean din Sibiu, unde fusese adus în comă profundă. 

×
Subiecte în articol: milionar barbat ucis
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close