Antena 3 CNN Actualitate Trei suspecți, printre care două femei, audiați în cazul crimei urmate de incendiere de la Ghimpați

Trei suspecți, printre care două femei, audiați în cazul crimei urmate de incendiere de la Ghimpați

Polițiștii au descins, marți, în casele mai multor persoane. Este vorba despre un bărbat și două femei, care au fost duși la audieri, potrivit surselor Antena 3, existând indicii privind implicarea acestora în cazul uciderii și incendierii femeii găsite pe marginea unei șosele din localitatea Ghimpați, județul Giurgiu.

Trei suspecți, printre care două femei, audiați în cazul crimei urmate de incendiere de la Ghimpați
de Dan Gabor    |    17 Noi 2020   •   19:27

Potrivit surselor citate, ar fi vorba despre o crimă pasională. Cei trei suspecți, care se află încă de marți dimineață la audieri, nu au recunoscut până acum faptele. Aceștia locuiesc într-un cartier mărginaș al Capitalei.

Săptămâna trecută, oamenii legii au reușit să o identifice, după șapte zile de investigaţii, pe tânăra de 32 de ani ucisă cu bestialitate, băgată într-o valiză şi incendiată pe un câmp. Este vorba despre Mihaela Sabina Mircea.

Femeia era divorţată, avea un copil de opt ani pe care îl creştea singură şi era angajată. Locuia într-un cartier rezidenţial din oraşul Buftea.

De ce s-a descoperit insecticid în corpul Sabinei Mircea

Și jurnalistul Antena 3 Adina Anghelescu a prezentat, marți, detalii exclusive.

"Este vorba despre rezultatul de la examenul de laborator toxicologic ce a fost făcut în cazul fetei găsite incendiate în valiza de la Ghimpați în 30 octombrie și unde așteptăm și la această oră de la anchetatori date noi. În ceea ce privește analiza toxicologică, pe surse, am aflat că a fost evidențiată existența unui insecticid.

Nu se știe până acum cum a ajuns această substanță în corpul victimei, dacă asasinul a folosit substanța aceasta în sensul de a o forța să îmghită substanța, dacă a stropit-o cu acest insecticid sau dacă fata în disperare, dacă era sechestrată, bătută, supusă unor torturi, a încercat să bea singură acest insecticid", a spus Adina Anghelescu.

Un alt element important este dat de analiza monoxidului de carbon care a arătat că fata era moartă deja atunci când i s-a dat foc.

×
Subiecte în articol: femeie incendiata
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close