Antena 3 CNN Actualitate Primul interviu cu Andreea Șărămăt, fetița de la Baia de Aramă rămasă fără sora ei. Mesaj pentru Sorina: „Întoarce-te acasă, te rog. Te iubesc”

Primul interviu cu Andreea Șărămăt, fetița de la Baia de Aramă rămasă fără sora ei. Mesaj pentru Sorina: „Întoarce-te acasă, te rog. Te iubesc”

Primul interviu cu Andreea Șărămăt, fetița de la Baia de Aramă rămasă fără sora ei. Mesaj pentru Sorina: „Întoarce-te acasă, te rog. Te iubesc”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
22 Iul 2019   •   23:09

Mihai Gâdea a prezentat la „Sinteza Zilei” primul interviu cu micuța Andreea Șărămăt, sora Sorinei de la Baia de Aramă. 

Familia Șărămăt a luat două fetițe de la leagănul de copii, pe Sorina și pe Andreea, la 9 luni, respectiv 1 an și 2 luni. Micuțele au fost crescute împreună, locuiau în aceeași cameră, mergeau la aceeași școală și se jucau mereu împreună. 

Andreea Șărămăt a dezvăluit că îi este foarte dor de Sorina. Micuța a spus că știe de la mama sa că sora ei a plecat în America și că vrea să o aducă înapoi. 

Copila a scris și un bilet pentru Sorina pe care a spus că ar vrea să-l trimită în America. „Sorina, întoarce-te acasă, te rog”, a spus micuța că a scris pe bilet. 

„Sorina, te iubesc”, a mărturisit Andreea că i-ar mai spune surioarei cu care a crescut. 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei sorina Baia de Arama familia

Alarmă în spitale, medici de negăsit

Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean Buzău lucrează cu doar doi medici

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close