Antena 3 CNN Actualitate Probleme la admiterea de la Academia de Poliţie: unii candidaţii au ajuns la urgenţe

Probleme la admiterea de la Academia de Poliţie: unii candidaţii au ajuns la urgenţe

Probleme la admiterea de la Academia de Poliţie: unii candidaţii au ajuns la urgenţe
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Iul 2011   •   23:25

Ministerul de Interne face disponibilizări, taie salarii, taie prime, taie tot ce prinde! Dar cu toate acestea, tinerii consideră că a fi poliţist sau jandarm e o meserie de viitor. Cea mai clară dovadă este concurenţa de la Academia de Poliţie: cinci pe loc. Din păcate, pentru unii candidaţi, probele practice s-au terminat în ambulanţă.

Căldura şi lipsa de pregătire îngenunchează în fiecare an cam jumătate din candidaţii. Finish-ul la proba de o mie de metri este pentru mulţi... în ambulanţă.

Anul acesta 9 candidaţi nu au trecut de vizita medicală, deşi dosarul lor era în regulă. În acte şase candidate aveau peste 1 metru 65. În realitate însă, erau... mai mici. Trei băieţi aveau probleme oftalmologice care nu au fost observate la teste din ţară. Explicaţii sunt însă pentru orice.

Dar pentru că medicina nu a înregistrat până acum o afecţiune care să se manifeste prin scăderi în înălţime, o comisie a ministerului de interne îi anchetează pe medicii care şi-au pus avizul pe dosarul candidaţilor.

Cei cu înălţime şi cu vederea bună au avut astăzi o zi de foc. La propriu - au fost peste 30 de grade în Bucureşti.

Nu oricine se poate face poliţist. Candidaţii trebuie să aibă până în 27 de ani, peste 8 opt la purtare şi să fie apţi din punct de vedere fizic. Şi trebuie să fie la înălţime: fetele peste 1,65, iar băieţii peste 1,70. 



×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close