Antena 3 CNN Actualitate Probleme la Raiffeisen Bank. Sunt afectate tranzacțiile cu cardul de debit și POS-urile băncii

Probleme la Raiffeisen Bank. Sunt afectate tranzacțiile cu cardul de debit și POS-urile băncii

Raiffeisen Bank și-a anunțat sâmbătă clienții că banca întâmpină câteva probleme tehnice, fiind afectate tranzacțiile cu cardul de debit și POS-urile băncii. Reprezentanții Raiffeisen Bank precizează că spera ca problemele să fie rezolvate în aproximativ 60 de minute.

Probleme la Raiffeisen Bank. Sunt afectate tranzacțiile cu cardul de debit și POS-urile băncii
de Gabriel Dano    |    26 Sep 2020   •   12:52

"Dragi clienți, în acest moment, întâmpinăm un incident care afectează tranzacțiile cu cardul de debit și POS-urile Raiffeisen Bank. Tranzacțiile efectuate cu cardurile de debit Raiffeisen la POS-uri Raiffeisen Bank sau ale altor bănci nu funcționează.

De asemenea, nu funcționează tranzacțiile cu cardul de debit Raiffeisen Bank la ATM-urile altor bănci. Vă recomandăm să retraget̗i numerar de la ATM-urile Raiffeisen Bank. Tranzact̗iile cu card de credit Raiffeisen Bank funct̗ionează doar la POS-urile altor bănci.

Depunem toate eforturile pentru remedierea situației într-un timp cât mai scurt. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat. Timp estimat de remediere: aprox 60 de minute", este mesajul postat de reprezentanții Raiffeisen Bank, pe pagina oficială de Facebook.

sursa: Facebook/ Raiffeisen Bank

 

×
Subiecte în articol: Raiffeisen Bank
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close