Antena 3 CNN Actualitate Procurorii au emis ordonanţă de reţinere pentru Liviu Luca şi Octavian Ţurcan (VIDEO)

Procurorii au emis ordonanţă de reţinere pentru Liviu Luca şi Octavian Ţurcan (VIDEO)

Procurorii au emis ordonanţă de reţinere pentru Liviu Luca şi Octavian Ţurcan (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
09 Sep 2010   •   16:41

Update: Liviu Luca a părăsit Parchetul în libertate.

Procurorii au emis ordonanţă de reţinere pentru Liviu Luca şi Octavian Ţurcan. Liviu Luca a fost ridicat de la reşedinţa sa din Prahova unde a avut loc o percheziţie şi a fost adus la Parchet. Octavian Ţurcan a fost şi el la Parchetul General.

"Justiţie la televizor nu se poate!", a spus Ţurcan în timp ce intra în sediul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).

Casa lui Liviu Luca a fost percheziţionată de anchetatori, informează Mediafax. Liviu Luca e acuzat de procurori că l-a ajutat pe Vântu să-i trimită lui Nicolae Popa sume de bani.

Liviu Luca a declarat reporterilor, la intrarea în sediul Parchetului, că nu cunoaşte acuzaţiile ce îi sunt aduse. Mai mult, el a spus că nu l-a văzut vreodată pe Nicolae Popa şi nici nu cunoaşte ceva despre vreo înţelegere cu privire la finanţarea în străinătate a fugarului.

Liviu Luca, la Parchet: Nu l-am văzut în viaţa mea pe Nicolae Popa


Între timp, Sorin Ovidiu Vîntu şi unul din şoferii acestuia, Alex Stoian, au fost reţinuţi de procurori. Cei doi sunt acuzaţi de favorizare a infractorului, respectiv complicitate la această infracţiune, în dosarul privind fuga fostului director Gelsor, Nicolae Popa.

La locuinţele acestora şi ale altor persoane s-au făcut percheziţii. Până în prezent, au avut loc percheziţii în zece locaţii.

Casa lui Liviu Luca, percheziţionată de anchetatori:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liviu Luca Parchet audiere
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close