Antena 3 Actualitate Procurorii Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia audiază mai mulţi martori în cazul accidentului aviatic din Apuseni

Procurorii Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia audiază mai mulţi martori în cazul accidentului aviatic din Apuseni

de S.T.    |    27 Ian 2014   •   14:06
Procurorii Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia audiază mai mulţi martori în cazul accidentului aviatic din Apuseni

Primii salvatori ajunşi la locul accidentului aviatic din Apuseni sunt audiaţi de procurorii Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia. Anchetatorii vor să audieze şi persoanele care au fost rănite în accident, însă nu se ştie încă dacă acestea vor fi audiate luni sau în zilele următoare.

Procurorii au ridicat mai multe probe de la locul accidentului care au fost trimise la expertiză.

Epava avionului prăbuşit a fost transportată la Bucureşti, la Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile, pentru a putea fi analizată de către experţii în aeronautică.

În urma accidentului, şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

Citeşte şi:

Traian Băsescu face anchetă după tragedia din Apuseni

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close