Antena 3 CNN Actualitate Produse confiscate de ANAF, vândute la prețuri extrem de mici | Rochii de mireasă sub 200 de lei

Produse confiscate de ANAF, vândute la prețuri extrem de mici | Rochii de mireasă sub 200 de lei

Necazul unora este avantajul altora. Produsele confiscate de ANAF din magazine atrag cumpărătorii ca un magnet datorită prețurilor mici. De exemplu, rochiile de mireasă pornesc de la 175 de lei.

Produse confiscate de ANAF, vândute la prețuri extrem de mici | Rochii de mireasă sub 200 de lei
Sursa foto: Antena3
de Ştefan Petrică    |    19 Dec 2022   •   14:21

În aceste magazine pot fi găsite diverse produse confiscate, de la rochii, pantaloni, tacâmuri, tablete, ceasuri smart, flori artificiale, până la ornamente de Crăciun.

Preţurile sunt foarte mici, de exemplu, pantalonii pentru femei costă între 5 şi 7 lei, fustele sunt între 4 şi 10 lei. Tot atât costă şi rochiile de ocazie.

Cele mai scumpe piese vestimentare, ce au prețuri până în 200 de lei, sunt rochiile de mireasă.

Toate aceste produse au fost confiscate de către lucrătorii vamali.

Astfel de magazine se găsesc în mai multe orașe din țară precum Oradea, București, Timișoara, Galați, Târgoviște, Brașov, Sibiu și Târgu Jiu.

Cei care doresc să cumpere produse confiscate la prețuri accesibile trebuie să meargă destul de des în magazine pentru a fi siguri că nu ratează lucruri calitative.

Dacă vorbim de bunuri mai valoroase, cum ar fi, autoturismele, ATV-urile, camioanele sau chiar locuințele, toate acestea trebuie scoase la licitație.

Anul acesta ANAF a obținut peste 43 de milioane de lei din produsele confiscare si vândute.

×
Subiecte în articol: ANAF confiscate
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close