Antena 3 CNN Actualitate Profesorul Dan Voiculescu, ajutor pentru cei loviți de soartă

Profesorul Dan Voiculescu, ajutor pentru cei loviți de soartă

Profesorul Dan Voiculescu, ajutor pentru cei loviți de soartă
25 Sep 2016   •   13:57

Dan Voiculescu împlineşte astăzi 70 de ani. Cea mai mare dorinţă a sa a fost să o ajute pe Loredana, tânăra de 13 ani din Iaşi, dar şi pe sora şi părinţii ei să-şi construiască o nouă viaţă, după ce casa le-a ars din temelii.

Cu această ocazie, Dan Voiculescu şi-a rugat familia şi apropiaţii să ducă acolo, la Iaşi, obiecte de care Loredana și familia ei au atât de multă nevoie acum, în prag de iarnă.

Echipa de la Fundaţia pentru Dezvoltarea Românei a ajuns la Iaşi cu cadourile care nu au fost puţine.

Profesorul Dan Voiculescu a fost impresionat de cazul Loredanei, fata de 13 ani care a rămas fără casă în prag de iarnă. De ziua lui, profesorul a vrut să o ajute pe fată şi pe familia acesteia să îşi poată construi o nouă viaţă. Dan Voiculescu şi-a rugat rudele şi apropiaţii să nu nu-i ofere lui druri de ziua lui, ci familiei Loredanei.

Nu puţini au fost cei care s-au lăturat cauzei. Impresionaţi de drama familiei vedetele Antena 3 şi-au unit puterile. În prag de iarnă Mircea Badea s-a oferit să dea familiei două sobe, iar Adrian Ursu va oferi lemnele pentru foc şi va plăti factura la curent. Soţia profesorului Dan Voiculescu a oferit familie o icoană care să-i apere şi să-i protejeze. Şi nu au fost singurii care au încercat să ajute această familie.

Liviu Pleşoianu a vrut să-i ofere Loredanei şansa de a se bucura de prima ei excursie. O excursie menită să-i aline tristeţea.

Familia Loredanei a primit şi electrocanice, dar şi multe alte lucruri indispensabile unei locuinţe. În acest moment Loredana locuieşte cu sora şi cu părinţii ei într-o singură cameră în casa bunicii.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close