Antena 3 CNN Actualitate Profesorul acuzat de viol şi eleva de la Jean Monnet s-au întâlnit în faţa judecătorilor

Profesorul acuzat de viol şi eleva de la Jean Monnet s-au întâlnit în faţa judecătorilor

Profesorul acuzat de viol şi eleva de la Jean Monnet s-au întâlnit în faţa judecătorilor
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    06 Apr 2012   •   21:02

Profesorul de sport şi eleva de la Monnet au dat în sfârşit declaraţii în faţa judecătorilor. După cinci ore de stat în sala de şedinţă, Oana, majoră de câteva luni, a vorbit cu jurnaliştii pentru prima data de la izbucnirea scandalului şi l-a acuzat pe fostul ei profesor că a minţit.

Dan Octavian Vişan a venit la proces, însoţit, ca de obicei, de mama lui. Oana în schimb şi-a lăsat badigarzii acasă şi a venit cu un bun prieten de familie - Serghei Mizil.

După ore întregi de declaraţii, Oana le-a spus jurnaliştilor că ceea ce face ea nu este o răzbunare, ci vrea ca ceea ce a păţit să nu i se întâmple şi altei fete."Nu este o răzbunare ceea ce fac acum, dar nu vreau să se mai întâmple la nicio fată. Adică să nu mai facă rău nimănui, pentru că ce am simţit eu, nu cred că voi putea trece vreodată peste sau pur şi simplu nu pot să-mi amintesc de toate lucrurile", a spus eleva.

Oana a negat şi faptul că între ea şi profesorul de sport ar fi fost vreodată mai mult de o relaţie profesor-elev. Până la excursia la predeal. "Nu a fost o relaţie. Eu niciodata nu am vorbit cu el înainte de excursie. Nici bună ziua, nimic", a precizat fata.

Avocatul Oanei Racoviţă, Cristian Sârbu, are noi acuzaţii la adresa fostului profesor. "El a mai adus minore în casă şi mama lui ştia(...) La 14 ani, la 13 ani a adus fete de 13 14 ani în casă. Deci nu e o noutate(...) O să-i facem şi o surpriză că vom aduce în instanţă una dintre fete", a afirmat avocatul.

Următoarea întâlnire a Oanei cu fostul ei profesor se va consuma cel mai probabil tot în faţa instanţei, la termenul fixat în luna mai.  Atunci vor fi audiaţi şi martorii fiecărei părţi.



×
Subiecte în articol: profesor de sport declaraţii
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close