x close

Profesorul de sport la Liceul Jean Monnet rămâne în arest

de M.Z.    |    A.M.P    |    16 Dec 2011   •   16:02
Profesorul de sport la Liceul Jean Monnet rămâne în arest 482 Foto: Videonews

Profesorul de sport de la Liceul Jean Monnet rămâne în arest, după ce Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, recursul procurorilor.

Profesorul acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă minoră va rămâne în arest pentru următoarele 29 de zile.

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, că motivele care stau la bază arestării lui Vişan se menţin, astfel că acesta trebuie să rămână în arest. Astfel, instanţa a infirmat decizia de joi a Judecătoriei Sectorului 1.

Avocata profesorului de la Jean Monnet, Paula Iacob, a anunţat la Antena 3 că va depune o cerere de revocare a măsurii, susţinând că "este o soluţie nedreaptă faţă de probele existente la dosar".

"Voi face o cerere de revocare a măsurii arestării pentru că, în cazul de faţă, şi dacă nu aş fi fost avocatul lui, aş fi spus că este o soluţie nedreaptă faţă de actele existente în dosar, faţă de probele care sunt" a declarat avocata Paula Iacob, în cadrul unei intervenţii telefonice la Antena 3.

"Este inacceptabil ca instanţa de recurs să treacă peste faptul că, în propunerea de arestare initială, procuratura a afirmat două neadevăruri: aceea că profesorul ar fi recidivist şi aceea că ar consuma droguri" a subliniat Paula Iacob.

 
Get Adobe Flash player

Judecătoria Sectorului 1 hotărâse, joi, eliberarea profesorului.
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati