Antena 3 CNN Actualitate Profesorul de sport la Liceul Jean Monnet rămâne în arest

Profesorul de sport la Liceul Jean Monnet rămâne în arest

Profesorul de sport la Liceul Jean Monnet rămâne în arest
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    16 Dec 2011   •   16:02

Profesorul de sport de la Liceul Jean Monnet rămâne în arest, după ce Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, recursul procurorilor.

Profesorul acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă minoră va rămâne în arest pentru următoarele 29 de zile.

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, că motivele care stau la bază arestării lui Vişan se menţin, astfel că acesta trebuie să rămână în arest. Astfel, instanţa a infirmat decizia de joi a Judecătoriei Sectorului 1.

Avocata profesorului de la Jean Monnet, Paula Iacob, a anunţat la Antena 3 că va depune o cerere de revocare a măsurii, susţinând că "este o soluţie nedreaptă faţă de probele existente la dosar".

"Voi face o cerere de revocare a măsurii arestării pentru că, în cazul de faţă, şi dacă nu aş fi fost avocatul lui, aş fi spus că este o soluţie nedreaptă faţă de actele existente în dosar, faţă de probele care sunt" a declarat avocata Paula Iacob, în cadrul unei intervenţii telefonice la Antena 3.

"Este inacceptabil ca instanţa de recurs să treacă peste faptul că, în propunerea de arestare initială, procuratura a afirmat două neadevăruri: aceea că profesorul ar fi recidivist şi aceea că ar consuma droguri" a subliniat Paula Iacob.

 


Judecătoria Sectorului 1 hotărâse, joi, eliberarea profesorului.




×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close