Antena 3 CNN Actualitate Programul STB și Metrorex pentru Paște. Cum vor circula mijloacele de transport în comun din București în noaptea de Înviere

Programul STB și Metrorex pentru Paște. Cum vor circula mijloacele de transport în comun din București în noaptea de Înviere

Societatea de Transport București și Metrorex au anunțat modul în care se va desfășura transportul în comun în București pe durata Sărbătorilor Pascale.

Programul STB și Metrorex pentru Paște. Cum vor circula mijloacele de transport în comun din București în noaptea de Înviere
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Apr 2023   •   22:36

În zilele de vineri, 14 aprilie și luni, 17 aprilie, mijloacele de transport public vor circula conform programului de duminică.

În noaptea de Înviere, între 15 și 16 aprilie, autobuzele de noapte și linia 783 vor circula conform programului obișnuit.

De asemenea, STB va menține în circulație tramvaiele liniei 41 până la ora 3 dimineața, cu intervale de 20 de minute.

Pentru detalii referitoare la programele de circulație ale fiecărei linii de transport, acestea vor fi disponibile pe site-ul oficial al companiei de transport în comun, https://stbsa.ro/ora_statii.

Citește și: Program farmacii de Paște 2023. Ce farmacii sunt deschise non-stop 

Programul Metrorex de Paște 2023

Potrivit Metrorex, în noaptea de Înviere, trenurile de metrou vor avea un interval de circulație de 10 minute între orele 23:00 - 1:00 și un interval de 20 de minute între orele 1:00 - 5:00.

Pentru eliberarea cartelelor, Metrorex a publicat programul casieriilor în timpul sărbătorilor pascale pe site-ul său, care este valabil în perioada 14-17 aprilie. Orarul poate fi consultat pe site-ul metrorex.ro.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close