Antena 3 CNN Actualitate Programul "Early Booking", din ce în ce mai popular în rândul turiştilor români

Programul "Early Booking", din ce în ce mai popular în rândul turiştilor români

Programul "Early Booking", din ce în ce mai popular în rândul turiştilor români
Sursa foto: Turism
04 Mar 2009   •   23:31

Programul "Early Booking", lansat de Ministerul Turismului, pare să prindă la români, mai bine decât oricare alt program social.

Pachetele turistice s-au vândut ca pâinea caldă, iar hotelierii sunt cei mai câştigaţi. Cu banii primiţi pe avans, ei au început deja să îşi pregătească unităţile de cazare astfel încât acestea să arate impecabil la sosirea primilor turişti.

De când a fost lansat programul "Early Booking", turiştii au luat cu asalt agenţiile de turism din întreaga ţară. Au vrut să achiziţioneze de pe acum un sejur, cu până la 30% reducere faţă de cât ar fi plătit dacă l-ar fi cumparat la începutul verii.

Cei mai multi dintre clienţi provin din zona Moldovei, dar şi a Ardealului.

Programul s-a dovedit a fi însă o adevărată mană cerească pentru hotelieri. Nu este de mirare că acum, mai toţi patronii îşi permit să facă investiţii şi să lucreze la aspectul unităţilor de cazare. Iar investiţiile nu trebuie să fie unele oarecare. Hotelurile de trei stele schimbă deja mobilierul, instalează aparate de aer condiţionat şi nu numai.

Prin programul "Early Booking", turiştii pot face economii, au locurile asigurate în hotelul preferat şi evită aglomeraţia din sezon.

Antena 3


×
Subiecte în articol: ministerul turismului hotelieri
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close