Antena 3 CNN Actualitate Protestatarii din transporturi și fermierii, furioși, în drum spre Guvern. Camioanele au blocat Pasajul Domnești din București: "Nu plecăm până nu se vor rezolva problemele!"

Protestatarii din transporturi și fermierii, furioși, în drum spre Guvern. Camioanele au blocat Pasajul Domnești din București: "Nu plecăm până nu se vor rezolva problemele!"

Transportatorii şi fermierii revoltaţi vin în număr mare în București, iar în funcţie de rezultatul negocierilor sunt decişi să-şi strige nemulţumirile chiar la uşa premierului.

de Delia Bulgaru    |    Andreea Gelatu    |    11 Ian 2024   •   12:17

O parte dintre transportatori se află chiar în aceste momente în sediul Guvernului. La aceste discuţii se află, de asemenea, ministrul Agriculturii, însă nu şi ministrul Transporturilor.

Sunt acuzaţii în interiorul partidului social-democrat şi spun mai mulţi lideri că ar fi vorba despre un miting politic.

Transporatorii şi fermierii sunt revoltaţi şi vin în număr cât mai mare în Capitală. Deja mai multe drumuri sunt blocate. 

Camioanele au blocat Pasajul Domneşti din Capitală

În GALERIA FOTO puteţi găsi imagini de la protestul transportatorilor şi fermierilor 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"O să mergem în Piaţa Victoriei, până la urmă. Nu avem ce face. Noi nu renunţăm până nu scade RCA-ul. S-a făcut 180 de milioane (n.r. lei vechi) la un camion.

Nu se mai poate circula! Nu se mai poate! O să le tragem la gard şi asta este. A crescut iar acciza.

"Până nu se vor rezolva problemele, nu plecăm!"

Până nu se vor rezolva problemele, nu plecăm! Nu o să renunţăm la nimic!", a spus Doru, un şofer de camion care a venit din Horezu să protesteze în Bucureşti.

 

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close