Antena 3 CNN Actualitate Proxenet din Galați obligat să dea înapoi iubitei 133.000 de euro, după ce a obligat-o să se prostitueze

Proxenet din Galați obligat să dea înapoi iubitei 133.000 de euro, după ce a obligat-o să se prostitueze

Un proxenet din Galați care a fost condamnat la închisoare după ce și-a exploatat iubita, trebuie acum să dea înapoi banii câștigați de pe urma ei. Este vorba despre suma de 133.000 de euro.

Proxenet din Galați obligat să dea înapoi iubitei 133.000 de euro, după ce a obligat-o să se prostitueze
de Mia Lungu    |    29 Mai 2022   •   09:42

Curtea de Galaţi l-a condamnat definitiv pe 24 mai la şase ani de închisoare pe un gălăţean pentru proxenetism şi spălare a banilor. Judecătorii l-au obligat şi să îi restituie fostei iubite, pe care a obligat-o să se prostitueze, suma de 133.000 de euro.

Bărbatul a convins-o pe tânără să practice prostituţia, timp de mai mulți ani, la stradă şi în diverse imobile, pe care le-a închiriat în Italia şi Germania. Ulterior a forțat-o, prin violenţă, să continue să se prostitueze în folosul lui.

Femeia susţine că individul ar fi obţinut 240.000 de euro din exploatarea ei. Instanţa, însă, a luat în considerare o medie a anilor 2013, 2014, 2015 (jumătate de an) şi 2016 (jumătate de an), apreciind că proxenetul a obţinut de pe urma tinerei 144.00 de euro, în medie cam 1.000 de euro pe lună, din care a scăzut suma 11.000 de euro, cu care fata şi-a cumpărat o maşină, marca BMW, pe numele mamei sale pentru a disimula provenienţa banilor.

”Inculpatul consuma alcool în mod excesiv, dar şi droguri, existând episoade de violenţă fizică când acesta nu era mulţumit de sumele de bani obţinute de persoana vătămată”, spune procurorul de caz, potrivit Adevarul. 

Fata l-a reclamat pe proxenet după ce a aflat că era căsătorit și avea doi copii, dar și o altă iubită

În august 2015 tânăra a revenit în România cu individul şi a rămas însărcinată, dar bărbatul a determinat-o să facă avort. Ulterior, a practicat prostituţia pentru el încă un an de zile, iar la un moment dat, tânăra a aflat că acesta era căsătorit şi avea doi copii, dar şi o altă iubită, moment în care i-a făcut plângere la Poliţie.

Timp de mai bine de un an, în perioada iunie 2018 – octombrie 2019, individul a ameninţat-o cu moartea ca să renunţe la plângerea penală împotriva lui, lucru care nu s-a întâmplat.

Bărbatul i-a trimis mai multe mesaje de ameninţare pe Facebook şi Instagram: „S-aleagă praful de tine şi de rasa mă-tii, duşmanul tău, păi dacă vrei să fiu duşmanul tău, direct la tine acolo (...) Şi ai să vezi ce înseamnă duşman.”

Tânăra și-a retras atunci plângerea dar a revenit asupra ei, mărturisind polițiștilor că fusese amenințată.
 

×
Subiecte în articol: proxenet Galați banii prostituate condamnat
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close