Antena 3 CNN Actualitate PSD: "Guvernul Orban a eșuat lamentabil atât pe plan sanitar, cât și economic”

PSD: "Guvernul Orban a eșuat lamentabil atât pe plan sanitar, cât și economic”

Partidul Social Democrat a postat pe reţelele de socializare un mesaj dur la adresa actualei guvernări pe care o acuză că a eşuat lamentabil în gestionarea crizei sanitare.

PSD: "Guvernul Orban a eșuat lamentabil atât pe plan sanitar, cât și economic”
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    25 Noi 2020   •   22:15

Social-democraţii consideră că preşedintele Klaus Iohannis continuă să mintă pentru a acoperi eşecul actualei guvernări.

"De ce continuă să mintă Iohannis? Pentru a acoperi eșecul guvernului Orban:

Peste 10.000 de decese provocate de COVID-19. Sute de alte peroane decedate zilnic. Bolnavi cu perfuzia în mână pe holurile spitalelor. Medici epuizați. Testare în scădere.

Sute de mii de locuri de muncă pierdute. Mii de firme închise. Producători dați afară din piețe. Împrumuturi de peste 25 miliarde de euro. Niciun leu pentru sprijinul concret al firmelor românești.

Austeritatea care urmează în 2021. Tăierile de salarii. Concedierile. Creșterile de taxe”, spune PSD în postarea de pe Facebook.

PSD: "O nouă guvernare Orban ar fi pentru țară o amenințare mai periculoasă decât orice virus”

„Guvernul Orban a eșuat lamentabil atât pe plan sanitar, cât și economic. De asta vin acum cu promisiuni goale, fantasmagorice.

Dar o nouă guvernare Orban ar fi pentru țară o amenințare mai periculoasă decât orice virus. Pe 6 decembrie, românii trebuie să aleagă între incompetența, haosul și lipsa totală de responsabilitate a PNL și #soluțiile PSD: controlul pandemiei, #școlideschise, salvarea #locurilordemuncă și a firmelor #românești. Singurul #vaccin pe care românii îl pot administra în decembrie este #VOTUL anti-ORBAN”, a mai spus PSD în postarea de pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: PSD Guvernul Orban Klaus Iohannis
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close