Antena 3 Actualitate Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române: „Catedrala Mântuirii Neamului nu este cea mai mare catedrală din lume. E dedicată eroilor României”

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române: „Catedrala Mântuirii Neamului nu este cea mai mare catedrală din lume. E dedicată eroilor României”

de S.T.    |    25 Noi 2018   •   10:25
Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române: „Catedrala Mântuirii Neamului nu este cea mai mare catedrală din lume. E dedicată eroilor României”

SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a declarat, duminică, înainte de începerea Slujbei de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului, că această catedrală nu este cea mai mare din lume și că ea este dedicată eroilor României.

SFINȚIRE CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. „Va fi o zi foarte importantă care deschide arcul acesta de timp spre Centenar. Ce se întâmplă astăzi: este sfințită o catedrală legată istoric în mod intrinsec de toate momentele importante. Această catedrală este dedicată eroilor României care prin jertfa lor s-a putut consolida statul român. Gândindu-ne la eroii din 1989, eroi care au făcut posibilă democrația de azi. Această catapeteasmă este cea mai mare din România. Catedrala nu e cea mai mare din lume. Cea mai mare catedrală este Sfântul Sava din Belgrad”, a declarat Bănescu. 

Sursa: observator.tv

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close