x close

Anunțul făcut de sindicatele din Poliție

10 Feb 2017   •   01:14
Anunțul făcut de sindicatele din Poliție

Polițiștii au nevoie de salarizare corespunzătoare și trebuie să beneficieze necondiționat de HG nr 1/2017. Dacă nu li se va face dreptate vor ieși în stradă.

Guvernul nu le respectă valoarea muncii și nici prevederile propriei hotărâri, respectiv HG nr 1/2017 privind salariul de bază minim brut. Polițiștii au solicitat în permanență respectarea legii, dar se pare că nu au fost luați în serios, scrie DC News.

Sindicatul Național al Agenților de Poliție din România (SNAP) a transmis că polițiștii, polițiștii de frontieră, jandarmii și pompierii reprezintă singura categorie bugetară care a rămas cu salarizarea în urma tuturor bugetarilor, adică la nivelul anului 2009, iar la vreme rea, când își fac datoria, cu toate riscurile, sunt lăudați de toate puterile statului.

SNAP s-a adresat mnistrului Carmen Dan în speranța că va rezolva această problemă. În sens contrar, vor urma proteste masive.

Prim-vicepreședintele SNAP, Mandache Constantin, contactat de DC News, a spus că dacă agenților de poliție nu li se vor mări salariile atunci vor lua hotărârea de a protesta. Deocamdată nu va fi nicio mișcare de stradă pentru că așteaptă o concluzie în urma întâlnirii cu conducerea MAI.

Citeşte mai multe despre:

Politie sindicat salarii protest
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati