Antena 3 CNN Actualitate Rabla electrocasnice 2021. Vouchere de 400 de lei pentru televizoare

Rabla electrocasnice 2021. Vouchere de 400 de lei pentru televizoare

A doua etapă a programului rabla pentru electrocasnice, din 2021, permite românilor achiziţionarea de televizoare, laptopuri sau tablete.

Rabla electrocasnice 2021. Vouchere de 400 de lei pentru televizoare
Sursa foto: Gettyimages
de Georgiana Adam    |    03 Iun 2021   •   17:09

Rabla pentru electrocasnice 2021 debutează, astăzi, cu a doua etapă în care românii pot primi vouchere pentru televizoare sau laptopuri.

Potrivit Administrației Fondului pentru Mediu, începând de azi, de la ora 10.00, se pot genera vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete.

Valoarea voucherelor este de 400 lei pentru televizoare având cel puțin noua clasă energetică E, de 500 de lei pentru laptopuri și de 300 de lei pentru tablete.

Bugetul alocat este de 30 de milioane de lei.

Etapa a doua se va încheia în 17 iunie, la ora 23.59.

Rabla electrocasnice 2021. Cum se accesează platforma de vouchere

Valabilitatea voucherelor este de 15 zile din momentul validării acestora pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu.

Contul de utilizator este un element de noutate al acestei ediții a programului și permite atât selecția voucherelor, cât și urmărirea statusului acestora.

"Se accesează Rabla electrocasnice de pe site-ul afm.ro, clientul își creează contul, sunt date personale nume, prenume, CNP și trebuie să încărcăm o poză cu buletinul plus o declarație ce se generează din platformă", a explicat reprezentantul unui magazin.

Bugetul primei etape a programului Rabla pentru electrocasnice a fost epuizat în mai puțin de la 24 de ore de la lansare. Astfel, au fost rezervate 75.000 de vouchere în valoare de 400 lei fiecare, pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate frigorifice.

În total, Etapa 1 a beneficiat de un buget de 30 milioane lei.

×
Subiecte în articol: Rabla pentru electrocasnice
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close