Antena 3 CNN Actualitate Radio ZU este din nou pe primul loc în preferinţele bucureştenilor | Al 15-lea an ca lider de audiențe

Radio ZU este din nou pe primul loc în preferinţele bucureştenilor | Al 15-lea an ca lider de audiențe

Mihai Morar, Vlad Drăgulin, Emma de la ZU și Tea Teodorescu au primit, luna aceasta, cea mai bună veste: conform celor mai noi date, Radio ZU este în continuare cel mai ascultat post de radio din București.

Radio ZU este din nou pe primul loc în preferinţele bucureştenilor | Al 15-lea an ca lider de audiențe
Sursa foto: Facebook | Radio Zu
de Ştefan Petrică    |    18 Ian 2023   •   16:00

Potrivit celor mai noi date de audiență, Radio ZU este în continuare cel mai ascultat post de radio din București, iar la nivelul întregii țări, programele ZU sunt preferate de peste 2 două milioane de ascultători.

Conform audiențelor radio, Radio ZU a intrat în al 15-lea an de Numărul 1 în București.

În urma Studiului de Audiență Radio, realizat de IMAS, în București, Radio ZU este lider de audiență cu o medie de 228.300 ascultători unici, în creștere cu 12% față de valul similar din 2021.

La nivelul publicului comercial din București, Radio ZU este cel mai ascultat post de radio cu o cotă de piață de 17.5%.

În orașe, zi de zi, Radio ZU este ascultat în medie de 1.208.400 ascultători unici, iar la nivelul publicului comercial din această categorie, Radio ZU este cel mai ascultat post de radio cu o cotă de piață de 15.1%, cu o creștere de 17% față de valul similar din 2021.

Şi postul de radio Romantic FM se menţine în preferinţele bucureştenilor cu peste 100.000 ascultători unici, singurul post premium exclusiv din România câștigă tot mai mult public comercial, segment pe care a reușit o creștere de 25 % la nivelul ascultătorilor unici și de 21 % la nivelul sferturilor de oră ascultate.

×
Subiecte în articol: Radio ZU Romantic Fm preferinte București
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close