Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: În dauna aflării adevărului, Băsescu preferă să rămână în braţe cu STS-ul

Radu Tudor: În dauna aflării adevărului, Băsescu preferă să rămână în braţe cu STS-ul

Radu Tudor: În dauna aflării adevărului, Băsescu preferă să rămână în braţe cu STS-ul
de S.T.    |    02 Feb 2014   •   19:06

Radu Tudor, realizator al emisiunii "Punctul de întâlnire", a comentat, duminică seară, la Antena 3, prima ieşire a preşedintelui Traian Băsescu pe tema tragediei din munţii Apuseni.

"Am asistat la una din cele mai murdare operaţiuni de acoperire a responsabililor unei crime care s-a săvârşit în munţii Apuseni pe data de 20 ianuarie. Cred că ceea ce a făcut Traian Băsescu astăzi a fost să-şi declare în mod oficial complicitatea. A indus în rândul opiniei publice minciuni grosolane, aşa cum ştie să practice de mai bine de 10 ani de zile. (...) În dauna aflării adevărului, Băsescu preferă să rămână în braţe cu STS-ul şi să-l protejeze pe Marcel Opriş, cel care a făcut servicii politice şi financiare echipei lui Traian Băsescu în ultimii ani", a spus Radu Tudor.

Potrivit acestuia, "preşedintele Traian Băsescu se pune într-o situaţie de neconceput într-un stat democratic".

"Ajung la concluzia că, probabil, Marcel Opriş a ajuns să-l şantajeze pe Traian Băsescu cu ceea ce ştie despre el", a adăugat realizatorul TV.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, după şedinţa CSAT, că prim-ministrul Victor Ponta a cerut trecerea STS la MAI şi destituirea şefului Serviciului, şeful statului precizând că niciuna din variante nu este viabilă.

Băsescu a menţionat că Opriş are o carieră militară, iar şeful statului nu îşi poate bate joc de acest lucru.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Secvenţial cu Adrian Ursu".

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close