Antena 3 CNN Actualitate Ramona Bruynseels, scrisoare către premierul Bulgariei: Românii nu merită să fie jigniţi

Ramona Bruynseels, scrisoare către premierul Bulgariei: Românii nu merită să fie jigniţi

Ramona Bruynseels, scrisoare către premierul Bulgariei: Românii nu merită să fie jigniţi
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
09 Aug 2019   •   09:35

Românii sunt apăraţi de Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniştilor la prezidenţiale. După ce premierul bulgariei a jignit turiştii români şi i-a acuzat că au răspândit gunoaie şi că au adus pesta porcină în ţară, Ramona Ioana Bruynseels i-a trimis o scrisoare deschisă prin care îi solicită să-şi retragă afirmaţiile şi să îşi ceară scuze.

''Domnule prim-ministru,

Am citit cu surprindere și tristețe afirmațiile pe care le-ați făcut la adresa turiștilor români care vin în Bulgaria. Sunt tristă că astfel de caracterizări nedrepte vin de la prim-ministrul unei țări vecine, cu care am împărțit și bune și rele de-a lungul istoriei, o țară apreciată de români, dovadă fiind chiar vacanțele pe care și le petrec în țara dumneavoastră.

Domnule prim-ministru, vă asigur că românii știu să se comporte! Și România, și Bulgaria se află înainte de alegeri: noi, prezidențiale, dumneavoastră, locale. Ar fi nedrept pentru turiștii români să fie folosiți drept scuză în campanii electorale. Sunt convinsă că și dumneavoastră ați fi luat atitudine, dacă cineva ar fi folosit astfel de expresii la adresa turiștilor bulgari.

De aceea, domnule premier, am ținut să vă adresez această scrisoare, având în vedere că niciun oficial român nu a luat atitudine.
Cu considerație,

Ramona Ioana Bruynseels, candidat la Președinția României''.

 

 

×
Subiecte în articol: scrisoare romani Boiko Borisov
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close