Antena 3 CNN Actualitate Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidențiale: „Candidatura mea este una cinstită, onestă, fără promisiuni deșarte”

Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidențiale: „Candidatura mea este una cinstită, onestă, fără promisiuni deșarte”

Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidențiale: „Candidatura mea este una cinstită, onestă, fără promisiuni deșarte”
Sursa foto: Sursă foto: captură antena 3
08 Iun 2019   •   14:44

Candidata oficială a Partidul Puterii Umaniste, Ioana Ramona, a precizat că România se schimbă și felul de a face politică se schimbă, astfel candidatura ei pe care și-o asumă cu cinste și onoare este necesară în contextul mai larg al dinamicii societății.

„Voi fi un candidat serios și credibil în alegerile pentru cea mai înaltă funcție în stat. Lumea se schimbă, România se schimbă. Politica așa cum o știm noi din ultimii 30 de ani se schimbă.Candidatura mea va fi o candidatură cinstită, onestă, fără promisiuni deșarte. Vor fi teme concrete, teme necesare, fără populisme. Eu cred că este posibil”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels, candidatul Partidului Puterii Umaniste.

Citește Și Partidul Puterii Umaniste și-a anunțat candidatul la alegerile prezidențiale: Ramona Ioana Bruynseels

×
Subiecte în articol: Ramona Ioana Bruynseels
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close