Antena 3 CNN Actualitate Ramona Ioana Bruynseels, după lansarea Wake UP!, un ”proiect de societate”: Ne dorim să schimbăm mentalități

Ramona Ioana Bruynseels, după lansarea Wake UP!, un ”proiect de societate”: Ne dorim să schimbăm mentalități

Ramona Ioana Bruynseels, după lansarea Wake UP!, un ”proiect de societate”: Ne dorim să schimbăm mentalități
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
05 Iul 2019   •   13:42

Candidatul la alegerile prezidențiale din partea Partidului Puterii Umaniste, Ramona Ioana Bruynseels, a anunțat lansarea mișcării Wake Up! pentru susținerea femeilor din România. 

Iniţiativa este menită să promoveze participarea femeilor la viaţa publică, dar şi să ne reamintească tuturor că mamele, soţiile şi prietenele noaste sunt adevărate eroine.

Citește și: Ramona Ioana Bruynseels anunță lansarea mișcării Wake Up pentru susținerea femeilor: "Îmi doresc să trezim întreaga Românie!"

”Este un proiect de societate, pentru că femeia este principalul purtător de mesaj. Femeia este cea care își transmite mesajele copiilor, soțului, părinților și apoi restului comunității. Dacă noi reușim să încurajăm femeile să se facă auzite, să se implice mai mult, societatea noastră și forurile în care se iau decizii sunt dominate de bărbați. Femeile și-au pierdut cumva încrederea în sine (...) Un alt aspect fundamental este educația. Dacă noi ajungem să educăm fetele din România, cum ar fi de exemplu în chestiunea avortului, de aici vine răspunsul legat de ceea ce trebuie să facem. Oricum încercăm să o dăm la întors, ne întoarcem la educație și importanța acesteia în schimbarea de mentalități și formarea caracterelor. În proiectul Wake Up! ne dorim să schimbăm mentalități, inclusiv ale bărbaților, ale întregii societăți” a spus Ramona Bruynseels la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Ramona Ioana Bruynseels
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close