Antena 3 CNN Actualitate Ramona Ioana Bruynseels: "Mă bucur că nu se gândesc să scadă pensiile şi salariile. Salut decizia celor care preiau acum guvernarea"

Ramona Ioana Bruynseels: "Mă bucur că nu se gândesc să scadă pensiile şi salariile. Salut decizia celor care preiau acum guvernarea"

Ramona Ioana Bruynseels: "Mă bucur că nu se gândesc să scadă pensiile şi salariile. Salut decizia celor care preiau acum guvernarea"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
24 Oct 2019   •   16:46

Ramona Ioana Bruynseels, candidata Puterii Umaniste la alegerile prezidenţiale, a declarat că e important să ne bucurăm că a apărut o formulă nouă de guvern, "indiferent de situaţie şi de coloratura politică". 

"Mă bucur că nu se gândesc să scadă pensiile şi salariile. Într-adevăr, aş putea să spun obiectiv că da, este firesc să-ţi doreşti să ajungi acolo întâi, să-ţi dai seama unde suntem, câţi bani avem, dacă este adevărat ceea ce ni s-a spus până acum şi în funcţie de asta să revii cu un răspuns foarte clar la acest lucru. Mă bucur că, iată, avem o formulă de guvern. Hai să încurajăm oamenii să gândească obiectiv situaţia în care ne aflăm. România, în momentul acesta, se află în haos. Trebuie să ne bucurăm, indiferent de situaţie şi de coloratura politică a guvernului cu care putem fi sau nu de acord, trebuie să ne bucurăm că a apărut o formulă de guvern, e un prim pas. 

Au apărut cu un program de guvernare care, într-adevăr, la prima vedere pare aşa pe grabă, ceea ce ne poate spune că poate nu se aşteptau să ajungă până aici şi chiar să treacă moţiunea de cenzură. Dar ducându-mă şi în partea cealaltă, la PSD, e important să nu transmitem mesaje prin care să instalăm panica, de genul "vine prăpădul". Nu cred că fac bine oamenilor care ne privesc.  Hai să lăsăm conflictul politic şi să ne dăm mâna pe ceea ce trebuie făcut. E de datoria noastră să avem grijă de oameni. Salut decizia celor care preiau acum guvernarea. Încearcă să dea dovadă de maturitate politică, şi chiar sper că vor reuşi, spunând că vor continua ceea ce a fost bun făcut de PSD. Aşa trebuie. Trebuie să luăm ceea ce a fost bun şi să învăţăm din ce a fost rău", a spus Ramona Ioana Bruynseels la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Ramona Ioana Bruynseels
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close