Antena 3 CNN Actualitate Ramona Săcărin, mama adoptivă a Sorinei: „Ne-a revoltat faptul că fetița nostră a fost reținută ilegal de familia Șărămăt. Noi trebuia să ne luăm copilul”

Ramona Săcărin, mama adoptivă a Sorinei: „Ne-a revoltat faptul că fetița nostră a fost reținută ilegal de familia Șărămăt. Noi trebuia să ne luăm copilul”

Ramona Săcărin, mama adoptivă a Sorinei: „Ne-a revoltat faptul că fetița nostră a fost reținută ilegal de familia Șărămăt. Noi trebuia să ne luăm copilul”
Sursa foto: foto- Pexels
23 Iun 2019   •   22:00

Mama adoptivă a Sorinei a făcut declarații în exclusivitate la Antena 3. Ramona Săcărin a spus că felul în care a fost tratată micuța de autorități de revoltător, dar mai rău e faptul că a stat două luni de zile ilegal la familie care a crescut-o. 

„Îl văd supărător. Dar mai supărător mi se pare ce a dus la acea situație. Faptul că a fost reținută ilegal timp de aproximativ două luni de niște persoane care aveau niciun drept. I-au indus acestui copil o stare de spaimă că o luăm să-i facem rău.. Din fericire, Sorina a înțeles că lucrurile stau altfel. De când e cu noi e foarte bine, mănâncă, se joacă, povestește. Am fost martoră la niște imagini scandaloase. Dar mai important e ce a condus la această situație”. 

Ramona Săcărin a explicat de unde știe că Sorinei i s-a spus că va fi dusă în America pentru trafic de organe.

„Un copil de opt ani nu are capacitatea să discearnă că merge în familia lui, unde va fi bine. Pentru că acest copil nu a fost pregătit pentru adopție. Mai mult decât atât, a fost pregătită împotriva acestui moment. Avem dovezi.. că pe toată perioada de potrivire.. în permanență o pregătea pe Sorina să nu interacționeze cu noi. Sorina mi-a spus în seara asta că „mami mi-a zis să nu vorbesc cu voi niciodată pentru că altfel mă luați. Sorina va face consiliere psihologică atât cât vom considera noi că va fi nevoie. Această familie nu numai că nu a pregătit-o, dar a pregătit-o împotriva noastră”. 

„Acest copil e al nostru de două luni de zile, dar a stat ilegal la această familie. Sorina nu a spus absolut nimic despre felul în care a fost scoasă de acolo”. 

„Copilul voia să rămână acolo pentru că era singurul loc pe care îl cunoștea”. 

„În încercările noastre de a ne lua copilul, atunci când am făcut demersuri să ne luăm acest copil, familia a refuzat să ne dea copilul”. 

Mama adoptivă a Sorinei a spus de unde știa că se va face o percheziție în casa la care stătea Sorina pentru a fi prezentă la fața locului. 

„Procurorul ne-a informat că fetița trebuie dusă la IML. Putea fi dus acolo doar cu acordul părinților. De aceea am fost acolo, unde s-a întâmplat incidentul, pentru a putea însoți copilul la IML”. 

„Nu știu de ce s-a procedat în acest mod. Știu doar să vă spun că copilul nostru era deținut ilegal”. 

 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close