Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul bătăușei de 14 ani. A apărut un nou filmuleț

Răsturnare de situație în cazul bătăușei de 14 ani. A apărut un nou filmuleț

Agresoarea fetiței de 13 ani a fost pusă ieri sub control judiciar  iar astăzi ar putea ajunge din nou în arest după ce o a treia filmare în care bătea o fată a fost descoperită de polițiști. Agresoarea va fi din nou audiată astăzi de anchetatori. 

Răsturnare de situație în cazul bătăușei de 14 ani. A apărut un nou filmuleț
Sursa foto: Pixabay
de Diana Dragotescu    |    09 Sep 2020   •   13:55

Din data de 7 septembie până pe data de 9 septembrie, au fost deschide patru dosare de cercetare penală la bătaia acestor fetițe din Târgul Jiu. În acestă dimineață au apărut și filmulete cu mai mulți băieți care se băteau pentru o copilă precum și un al treilea filmuleț al bătăușei de 14 ani.  

Copila de 14 ani a fost pusă sub măsura controlului judiciar pentru următoarele 30 de zile. Astăzi însă a apărut un al treilea filmuleț cu ea, victima din acest video fiind tot victima din filmulețul numărul 1.  Pe surse, incidentul ar fi avut loc pe 17 august. Fetița bătută nu a povestit anchetatorilor de acest incident iar dacă nu apăreau în presă filmulețele, fata a mărturisit că nu ar fi povestit, de frică. 

Fata a fost pusă sub măsura controlului judiciar dar este foarte posibil ca această măsură să se schimbe, fie cu arestul la domiciliu, fie cu arestul pentru 30 de zile. După-amiază va fi din nou citată la parchet și este foarte posibil ca cercetările pe numele său să se extindă, au dezvăluit reporterii Antena 3. 

Bătăușa de 14 ani, inițial reținută pentru 24 de ore 

Una din agresoarele fetiţei de 13 ani bătută cu bestialitate într-un parc din Târgu Jiu a fost reţinută timp de 24 de ore pentru săvărşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. În timpul anchetei, autoritățile au mai descoperit alte două filmuleţe în care tânăra bătea la fel de violent şi alţi minori.

Pe data de 5 septembrie a devenit viral pe pagina de Facebook Stop Bully România un filmuleţ în care trei minore de 12, 13 și  14 ani au bătut cu bestialitate o alta minoră în vărstă de 13 ani, într-un parc din Târgu Jiu. Motivul a fost o criză de gelozie.

Răsturnare de situație în cazul bătăușei de 14 ani. A apărut un nou filmuleț

×
Subiecte în articol: bullying bătăușă
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close