Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul copiilor violenți. Detalii uimitoare despre fata de 14 ani care a fost reținută

Răsturnare de situație în cazul copiilor violenți. Detalii uimitoare despre fata de 14 ani care a fost reținută

Cazul de violență extremă între copiii de la Târgu Jiu scoate la iveală detalii șocante. Una dintre agresoare, singura care are 14 ani împliniți, a petrecut noaptea într-o celulă. Iar astăzi ar putea primi mandat de arestare pentru 30 de zile.

Răsturnare de situație în cazul copiilor violenți. Detalii uimitoare despre fata de 14 ani care a fost reținută
Sursa foto: Pixabay
de Laura Dinu    |    08 Sep 2020   •   11:30

Oamenii legii au aflat că tânăra a mai agresat o adolescentă acum o lună, dar nimeni nu a depus vreo plângere. Mai mult decât atât, anchetatorii l-au găsit și pe băiatul care a filmat scena de groază. Au descoperit astfel și un clip video în care acesta flutură un pistol și își amenință colegii. 

Jurnaliștii Antena 3 au aflat, de asemenea, că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria din Târgu Jiu au extins cercetările pe numele minorei de 14 ani pentru tâlhărie, deoarece, după ce a agresat-o, bătut-o și jignit-o pe victimă, i-a furat și cămașa. Astfel, tânăra este cercetată acum și pentru tâlhărie. 

Visa să îmbrace uniforma de polițist

Copila de 14 ani și-a petrecut noaptea în arestul Poliției, singură în cameră, sub atenta supraveghere a gardienilor. 

Marți, în jurul prânzului, aceasta va merge la Parchetul de pe lângă Judecătoria din Târgu Jiu, după care va fi trimisă la Judecătorie cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Ca o ironie, visul fetei de 14 ani era să îmbrace uniforma de polițist, susținând mereu că va intra la Academia de Poliție. 

 

×
Subiecte în articol: minora violenta copii
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close