Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în cazul Truică. Copiii rămân la milionar până la finalizarea divorţului

Răsturnare de situaţie în cazul Truică. Copiii rămân la milionar până la finalizarea divorţului

Răsturnare de situaţie în cazul Truică. Copiii rămân la milionar până la finalizarea divorţului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    10 Sep 2011   •   22:25

Remus Truică va păstra custodia celor doi copii pe care milionarul îi are cu Irina Truică. Curtea de Apel Bucureşti a decis, vineri seara, ca fetele să rămână la tată până la finalizarea procesului. Soţia milionarului a aflat de hotărârea magistraţilor de pe site-ul Curţii de Apel.

Răsturnarea de situaţie a venit după o şedinţă de judecată fulger, despre care Irina Truică spune că nu a ştiut absolut nimic. Curtea de Apel Bucureşti a anulat astfel decizia instanţelor din Franţa, iar mama copiilor, Irina Truică, este disperată pentru că nu ştie unde sunt gemenele.

Soţia milionarului a formulat la rândul ei o plângere penală împotriva lui Remus Truică şi a angajaţilor lui, pe care i-a acuzat că sunt complici la răpirea şi sechestrarea fetelor. 

Hotărârea prin care fetele rămân cu tatăl lor nu este definitivă. Irina Truică spune că va ataca decizia şi este optimistă că magistraţii îi vor încredinţa copiii.

 

×
Subiecte în articol: remus truica Irina Truica copii divort
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close