Antena 3 CNN Actualitate Razie eșuată după crima din Piața Constituției. Criminalul e încă liber

Razie eșuată după crima din Piața Constituției. Criminalul e încă liber

Razie eșuată după crima din Piața Constituției. Criminalul e încă liber
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    04 Oct 2019   •   17:20

Descinderea spectaculoasă făcută de poliţişti vineri dimineaţă pare să nu fi avut rezultatul scontat.

Surse din anchetă spun că printre cei duşi la audieri nu s-ar afla şi principalul suspect, persoana care l-a ucis pe tânărul de 21 de ani în scandalul din Piaţa Constituţiei.

Aceleaşi surse susţin că cel căutat de poliţisti ar fi fost eliberat anul trecut din penitenciar în baza recursului compensatoriu. Acesta mai omorâse un om, spun sursele.

Duminica trecută, în jurul orei 22.30, prin apel la 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane în Piaţa Constituţiei.

În urma conflictului, un bărbat a fost rănit şi, în pofida ajutorului medical de urgenţă, s-a constatat decesul. Celălalt bărbat rănit a suferit un traumatism la nivelul capului şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind condus la audieri.

În perimetrul cercetat a fost găsit şi ridicat un tub cartuş, cel mai posibil cu gaz, un încărcător gol, posibil pentru acelaşi tip de pistol cu gaze, şi obiecte contondente, au precizat poliţiştii.

Citiți și:

Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre crima din Piața Constituției: Dacă autorul nu va fi identificat, e probabil să intre întreaga grupare de proxeneți după gratii

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close