Antena 3 CNN Actualitate Criminal căutat de sute de polițiști în București, în dosarul crimei din Piața Constituției. Mașini și mai multe case, controlate la sânge

Criminal căutat de sute de polițiști în București, în dosarul crimei din Piața Constituției. Mașini și mai multe case, controlate la sânge

Criminal căutat de sute de polițiști în București, în dosarul crimei din Piața Constituției. Mașini și mai multe case, controlate la sânge
04 Oct 2019   •   08:44

Update: Polițiștii efectuează 21 de percheziţii domiciliare în București în dosarul crimei din Piața Constituției, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, verificările venind la aproape o săptămână de la bătaia din centrul Capitalei.

"În dimineaţa zilei de 04 octombrie 2019, în baza autorizaţiilor emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bucureşti, au fost puse în aplicare 21 de mandate de percheziţie domiciliară pe raza Municipiului Bucureşti. După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti

Știrea inițială: Percheziţii de amploare ale poliţiei în această dimineată în zona Pipera - Lacul Tei, intr-un cartier rău famat. 

Potrivit unor surse, poliţiştii care îl caută pe cel care a ucis un om în piaţa Constiţiei, duminică, în timpul unei reglări de conturi între două clanuri de proxeneţi.

Sunt sute de polițiști implicați în cele 20 de percheziții care au loc de la primele ore ale dimineață. Sunt filtre la fiecare intrare de stradă, sunt verificate absolut toate mașinile care trec prin zonă.

Scene de-a dreptul șocante în centrul Capitalei! O persoană a murit duminică seara, după ce mai mulți indivizi s-au încăierat în zona Piața Constituției.

Potrivit informațiilor, conflictul a izbucnit între membri a două grupări rivale de proxeneţi, care nu s-ar fi înţeles cu privire la prețul unor persoane traficate în Germania.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close