Antena 3 CNN Actualitate Răzvan Zamfir: PMP este un partid inflamat artificial, din punct de vedere electoral, chiar de către PSD

Răzvan Zamfir: PMP este un partid inflamat artificial, din punct de vedere electoral, chiar de către PSD

Răzvan Zamfir: PMP este un partid inflamat artificial, din punct de vedere electoral, chiar de către PSD
06 Sep 2014   •   21:27

PMP-ul este un partid inflamat artificial, din punct de vedere electoral, chiar de către PSD, a declarat jurnalistul Răzvan Zamfir, invitat în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Panorama", de la Antena 3.

"Cred că PMP-ul este un partid inflamat artificial, din punct de vedere electoral, chiar de către PSD, pentru că nu iîmi imaginez pentru Victor Ponta un tur doi al alegerilor mai sigur, mai liniştit, dacă Elena Udrea va ajunge acolo", a declarat jurnalistul, la Antena 3.

Răzvan Zamfir a făcut trimitere la episodul alegerilor din 2000, când, în jurul preşedintelui PRM Vadim Tudor a fost creată falsa impresie că este un adversar la prezidenţiale.

De aceeaşi părere este şi profesorul Cristian Pârvulescu, care subliniază că singurul motiv pentru unificarea dreptei din acest an, făcând referire la alianţa PNL - PDL, este acela pentru a fi creată forţa electorală necesară pentru înfrângerea PSD.

×
Subiecte în articol: panorama
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close