Antena 3 CNN Actualitate Reacția întârziată a autorităților, după ritualul sadic de Bobotează de la Mogoşeşti. Imaginile filmate acolo sunt șocante!

Reacția întârziată a autorităților, după ritualul sadic de Bobotează de la Mogoşeşti. Imaginile filmate acolo sunt șocante!

Scene de-a dreptul terifiante s-au petrecut în Mogoșești, sat aparținând comunei Dragomirești, unde mai mulți cai au fost chinuiți și bătuți de stăpânii lor, într-un ritual sadic care se petrece an de an acolo, de Bobotează.

Reacția întârziată a autorităților, după ritualul sadic de Bobotează de la Mogoşeşti. Imaginile filmate acolo sunt șocante!
Sursa foto: Foto: cronica de gaesti
08 Ian 2020   •   11:26

Oamenii s-au transformat în animale, de Bobotează. S-a întâmplat, luni, 6 ianuarie, în comuna dâmboviţeană Dragomireşti, sat Mogoşeşti. Acest eveniment a fost unul ilegal pentru că nu a primit aprobare din partea DSV Dâmboviţa.

„Noi am primit o cerere pentru aprobarea acestui eveniment de la Mogoşeşti, dar nu am dat aviz. Astfel de concursuri sunt interzie pe tot teritoriul judeţului. Deocamdată nu am fost sesizaţi de nimeni despre schingiuirea animalelor, dar ne autosesizăm şi vom lua măsuri. Cei care vor fi găsiţi vinovaţi vor fi amendaţi cu până la 20.000 de lei”, ne-a declarat directorul DSVSA Dâmboviţa, dr. Sandu Tolea.  

Citește și: Ritual sadic de Bobotează. Cai bătuți și torturați de stăpâni - Imagini ȘOCANTE

Oamenii legii au deschis şi ei un dosar penal pentru rele tratamente aplicate unui animal iar cei vinovaţi vor fi daţi pe mâna justiţiei.  

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, fapta prevăzută de art. 25, alin. (1), lit. e din Legea 205/2004 privind protecţia animalelor.  Cercetările se efectuează sub coordonarea procurorului de caz, urmând că la finalizarea acestora să se propună soluţie prin unitatea de parchet competenţă”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

×
Subiecte în articol: ritual sadic Boboteaza ritual Mogoşeşti
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close