Antena 3 CNN Actualitate ”Dă-mi banii, diavole ce ești” | Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce un credincios i-a întrerupt slujba pentru a-i cere banii înapoi

”Dă-mi banii, diavole ce ești” | Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce un credincios i-a întrerupt slujba pentru a-i cere banii înapoi

Arhiepiscopia Tomisului a declarat că IPS Teodosie nu are nicio obligație față de bărbatul care a întrerupt și jignit slujba religioasă, sugerând că acesta probabil "are probleme de altă natură".

”Dă-mi banii, diavole ce ești” | Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce un credincios i-a întrerupt slujba pentru a-i cere banii înapoi
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iun 2023   •   15:08

IPS Teodosie nu îl cunoaște pe bărbatul care i-a cerut banii înapoi și nici nu știe să aibă vreo datorie financiară față de aceasta.

Referitor la incidentul petrecut în seara zilei de sâmbătă, 24 iunie 2023, la Catedrala arhiepiscopală din Constanța, în care o persoană care s-a prezentat drept "nepotul părintelui Dumitru Stănei" a tulburat slujba Acatistului, oficiată de către IPS Teodosie, Arhiepiscopia Tomisului precizează că serviciul de Contabilitate nu cunoaște cine este persoana în cauză și nici nu există vreo datorie în acest sens.

”Nici IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu cunoaște persoana respectivă și nici că ar avea vreo datorie financiară față de aceasta.

Faptul că bărbatul a ales să se comporte în acest fel ne face să ne întrebăm dacă nu cumva la mijloc e vorba de probleme de altă natură”, transmite Arhiepiscopia Tomisului.

Citește și: O nouă lovitură pentru IPS Teodosie: I-a murit duhovnicul! 

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost întrerupt în timpul slujbei pe care o oficia de către un bărbat care i-a cerut să îi dea banii înapoi.

"Te întreb de ce nu mi-ai dat banii mei? Sunt nepotul părintelui Stănei Dumitru. Să nu puneți mâna pe mine. Să îmi dai banii înapoi.

Nesimțitule, diavole ce ești”, a afirmat bărbatul.

×
Subiecte în articol: ÎPS Teodosie reactie slujba înjurat
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close