Antena 3 CNN Actualitate Realitatea e desprinsă uneori din filmele de groază. Descoperirea terifiantă pe care a făcut-o un copil

Realitatea e desprinsă uneori din filmele de groază. Descoperirea terifiantă pe care a făcut-o un copil

Realitatea e desprinsă uneori din filmele de groază. Descoperirea terifiantă pe care a făcut-o un copil
Sursa foto: Foto: brotherpeacemaker.wordpress.com
11 Apr 2012   •   08:00

Locuitorii unei localităţi din Caraş-Severin au fost îngroziţi, ieri, de o descoperire macabră. Un copil şi-a îndrumat tatăl către albia unui râu, unde plutea cadavrul unui bărbat. Speriat, omul a sunat imediat la 112.  

Pompierii au găsit cadavrul dezbrăcat, printre gunoaie şi crengi de copac. L-au tras la mal sub privirile încremenite ale mai multor localnici. Printre ei, şi tatăl copilului care a făcut descoperirea.

Oamenii nu au reuşit să-şi dea seama dacă trupul neînsufleţit aparţine unuia dintre vecinii lor. Nici pompierii şi poliţiştii n-au putut să le dea prea multe detalii. Cert este că bărbatul a murit înecat cu mai mult timp în urmă. 

Cadavrul a fost transportat la institutul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei. Autorităţile speră ca examinarea să ajute şi la identificarea bărbatului. La această oră, în judeţul Caraş-Severin, cel puţin două persoane sunt date dispărute de mai bine de o lună.

×
Subiecte în articol: cadavru rau Caras-Severin copil
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close