Antena 3 CNN Actualitate Rebengiuc: Conducătorii României vor să şteargă fila de istorie scrisă de Regele Mihai

Rebengiuc: Conducătorii României vor să şteargă fila de istorie scrisă de Regele Mihai

Rebengiuc: Conducătorii României vor să şteargă fila de istorie scrisă de Regele Mihai
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    31 Oct 2011   •   13:18

Conducătorii României vor să şteargă fila de istorie scrisă de Regele Mihai, a spus marele actor Victor Rebengiuc, în exclusivitate, la Antena 3. La cei 78 de ani, maestrul se declară dezamăgit de ceea ce se întâmplă în ţara noastră şi de lipsa unui viitor luminos pentru tineri.

Victor Rebengiuc a parcurs perioada negră a comunismului, cu gândul la monarhie. Iar în ziua de azi, monarhia, spune Rebengiuc, ar părea poate soluţia pentru România.

"Eu m-am născut în monarhie şi mi-ar fi plăcut să şi mor în monarhie. Să sperăm că se va întâmpla lucrul acesta. Tocmai aici voiam să ajung. Reprezentanţii puterii, ca să spun aşa, începând cu primul om în stat, nu au participat la acea şedinţă solemnă (referire la absenţa preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului de la discursul ţinut de regele Mihai - n.r.). Mi s-a părut ceva de un penibil îngrozitor. Şi mai ales, nu declaraţia, ci scena aceea, prost jucată pentru că nu e un bun actor preşedintele. Când nu ştia despre ce e vorba, cui să transmită felicitări, de ce... Eu aş fi jucat o mai bine", a spus Rebengiuc.

Iar nostalgia monarhiei l-a determinat pe maestrul Rebengiuc să îngăduie apariţia sa într-un viitor videoclip al trupei Vama. Este povestea unui rege singuratic ce se retrage în amintirile copilăriei.

 




×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close