Antena 3 CNN Actualitate Religie Ce faci în noaptea dintre ani? Părintele Cleopa, despre cea mai mare grijă de Anul Nou

Ce faci în noaptea dintre ani? Părintele Cleopa, despre cea mai mare grijă de Anul Nou

Ce faci în noaptea dintre ani? Părintele Cleopa, despre cea mai mare grijă de Anul Nou
Sursa foto: Foto: captură video YouTube
de S.T.    |    28 Dec 2018   •   15:44

REVELION 2019. Începând de la Anul Nou, grija noastră cea mai mare trebuie să fie alta, spune Părintele Cleopa. Cel mai mare lucru este să ne înnoim viața, să luăm aminte, cu fiecare an nou, să lăsăm câte un păcat care ne stăpânește cine știe de când și să punem în locul lui o virtute.

REVELION 2019. Să iertăm greșelile celor ce ne-au supărat, să-i iertăm pe toți, să începem anul nou cu inima curată și cu credință în Dumnezeu. Să nu începem la crâșmă, cu beție, cu fluiere, cu câte și mai câte petreceri. Că dacă începi bine din ziua întâi, fiindcă ziua bună se arată de dimineaţă, aşa o să-ţi meargă tot timpul!

Du-te prin sate acum, în noaptea aceasta. Este iadul pe faţa pământului. Iată cum știu oamenii să mulțumească lui Dumnezeu că le-a mai dat un an de viață! (...)

Deci, să ne gândim că, trecând un an de zile, foarte mult trebuie să plângem lui Dumnezeu, că n-am făcut nimic bun şi să-I mulţumim că ne-a ajutat cu mila şi cu îndurarea Lui să trecem iarăşi 365 de zile şi să ajungem până azi.

Continuarea pe ganduridinierusalim.ro.

Cleopa Ilie, născut cu numele de Constantin Ilie (n. 10 aprilie 1912, comuna Sulița, județul Botoșani - d. 2 decembrie 1998, Mănăstirea Sihăstria) a fost arhimandrit și stareț la Mănăstirea Sihăstria, fiind un renumit trăitor al credinței ortodoxe.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close