Antena 3 CNN Actualitate Religie Imagini revoltătoare într-o biserică din România. Biserica Ortodoxă: "Este un exemplu de depravare morală și spirituală"

Imagini revoltătoare într-o biserică din România. Biserica Ortodoxă: "Este un exemplu de depravare morală și spirituală"

Imagini revoltătoare într-o biserică din România. Biserica Ortodoxă: "Este un exemplu de depravare morală și spirituală"
03 Sep 2016   •   16:20

Imagini scandaloase într-o biserică din România, acolo unde un bărbat de aproximativ 30 de ani a fost botezat pentru prima oară.

Pe imagini se poate observa cum rudele bărbatului îşi bat joc de el și la un moment dat chiar îl îmbracă în pampers.

Oamenii nu se opresc din râs nici măcar în momentul în care preotul îl botează efectiv pe tânăr. Filmarea a ajuns pe Facebook şi a stârnit indignarea internauţilor.

Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al BOR, a explicat, în exclusivitate pentru Antena 3, că scenele sunt grotești și scandaloase.

“Imaginile grotești indică un lucru evident scandalos. Un grup de persoane, nu contează ce etnie, mimează pur și simplu un gest firesc, care se oficiază după botez, pe masa pe care stă personajul respectiv, personaje grotești. Practic, mimează un gest firesc. Aceste persoane sunt exemplu clar de depravare din punct de vedere moral și spiritual. Sunt lucruri sacrilege. Din păcate. Nu știm în ce biserică au fost înregistrate aceste imagini.”

“Pare să fie o biserică ortodoxă, nu pot să confirm eu acest lucru, dar așa pare. Apare în imagine, parțial, o persoană îmbrăcată într-un veșmânt verde, nu pot spune clar dacă este un preot. Imaginile sunt blurate. Aceste persoane și-au permis să facă acest circ în cadrul unei biserici, în absența preotului. Altfel nu cred că este posibil. Un preot nu ar putea tolera așa ceva.”

 

×
Subiecte în articol: imagini BOR reactie biserica preoti preot botez
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close