Antena 3 CNN Actualitate Religie SFÂNTUL ȘTEFAN. Mesaje de SFÂNTUL ȘTEFAN. Idei de urări şi felicitări pentru rude sau prieteni

SFÂNTUL ȘTEFAN. Mesaje de SFÂNTUL ȘTEFAN. Idei de urări şi felicitări pentru rude sau prieteni

SFÂNTUL ȘTEFAN. Mesaje de SFÂNTUL ȘTEFAN. Idei de urări şi felicitări pentru rude sau prieteni
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Dec 2018   •   20:05

SFÂNTUL ȘTEFAN. Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ștefan pentru bunici, părinți, copii, colegi, prieteni. 

SFÂNTUL ȘTEFAN. 1. Visele și speranțele de azi să devina realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani Ștefan!

SFÂNTUL ȘTEFAN. 2. Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o raza de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Îți doresc multă sănătate și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani!

SFÂNTUL ȘTEFAN. 3. Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei sș la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!

SFÂNTUL ȘTEFAN. 4. Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, sa ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire! La multi ani!

SFÂNTUL ȘTEFAN. 5. Îţi urez din tot sufletul noroc, să îţi găseşti pacea şi fericirea, să nu verşi nicio lacrimă şi să trăieşti fiecare clipă astfel încât să nu regreţi nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine, potrivit ziarulunirea.ro.

×
Subiecte în articol: mesaje urari
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close