Antena 3 CNN Actualitate Repartizarea la licee a elevilor înscrişi în clasa a IX-a se va face marţi

Repartizarea la licee a elevilor înscrişi în clasa a IX-a se va face marţi

Repartizarea la licee a elevilor înscrişi în clasa a IX-a se va face marţi
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Iul 2011   •   23:54

Elevii înscrişi în clasa a IX-a vor fi repartizaţi marţi în liceele pentru care au optat, după ce datele candidaţilor transmise din judeţe şi din Bucureşti sunt verificate de Centrul Naţional de Admitere, potrivit Mediafax.

Conform metodologiei de admitere în clasa a IX-a, Centrul Naţional de Admitere a verificat, duminică, bazele de date transmise de comisiile de admitere judeţene şi de cea a municipiului Bucureşti. În cazul unor nereguli, rezultatele finale vor fi confirmate la Centrul Naţional de Admitere pâna luni, la ora 22.00.

Repartizarea computerizată a absolvenţilor de clasa a VIII-a care au participat la prima etapă de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi în funcţie de opţiunile acestora înscrise în fişa de opţiuni, va fi făcută până cel mai târziu marţi, 12 iulie.

După încheierea primei etape a repartizării computerizate, centrul de admitere judeţean şi cel al Capitalei transmite fiecărei unitaţi de învăţământ liceal de stat lista tuturor candidaţilor admişi, pe filiere, profiluri, specializări, domenii ale pregătirii de bază. Aceste liste vor fi afişate la sediile liceelor până cel mai târziu în 15 iulie.

Înscrierea elevilor în liceele în care au fost admişi va avea loc în perioada 15 - 25 iulie.

Elevii care au rămas cu situaţia neîncheiată la sfârşitul semestrului al II-lea îşi vor încheia situaţia în perioada 25-31 august şi vor fi repartizaţi în clasa a IX-a de comisia de admitere în perioada 1-7 septembrie.

×
Subiecte în articol: licee elevi medie
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close