Antena 3 CNN Actualitate Restricţii de trafic în Pasajul Băneasa! Se vor instala senzori pentru execuția stației de metrou Aeroport Băneasa

Restricţii de trafic în Pasajul Băneasa! Se vor instala senzori pentru execuția stației de metrou Aeroport Băneasa

Brigada Rutieră anunţă restricţii de trafic în Pasajul Băneasa şi solicită şoferilor să circule cu prudenţă.

Restricţii de trafic în Pasajul Băneasa! Se vor instala senzori pentru execuția stației de metrou Aeroport Băneasa
Sursa foto: Arhivă
de Andreea Gelatu    |    29 Mar 2024   •   11:14

"În noaptea de 29/30.03.2024, în intervalul orar 23.00-05.00, în vederea instalării unor senzori pentru execuția stației de metrou Aeroport Baneasa, se va restricționa banda I de circulație în Pasajul Baneasa (intersecția Bd. Aerogării x Șos. București-Ploiești x Bd. Ion Ionescu de la Brad), pe sensul de intrare in Municipiul București.

De asemenea, în noaptea de 30/31.03.2024, în intervalul orar 23.00-05.00, în vederea instalării unor senzori pentru execuția stației de metrou Aeroport Baneasa, se va restricționa banda I de circulație în Pasajul Baneasa (intersecția Bd. Aerogării x Șos. București-Ploiești x Bd. Ion Ionescu de la Brad), pe sensul de ieșire din Municipiul București", anunţă Brigada Rutieră.

Recomandările poliţiştilor rutieri

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close